دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق
دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق

کدام یک ضرر بیشتری دارد؟ سس مایونز یا گوجه فرنگی یا خردل؟

سس مایونز از همه مضرتر است

نوع چربی در سس مایونز مقدار قابل‌توجهی اسیدچرب اشباع دارد.

به هر حال، از بین چربی‌ها، چربی‌های اشباع مضر‌ترین هستند

و سس‌هایی که حاوی این نوع چربی باشند، بد‌ترین سس‌ها هستند.

از طرفی، کسی که عادت کند سالاد و غذایش را با مقدار زیادی سس مایونز یا دیگر سس‌های چرب بخورد، ذائقه خود را به چربی عادت می‌دهد و دیگر نمی‌تواند سالاد را بدون سس بخورد. ذائقه انسان مثل دیگر حواس، خیلی راحت عادت می‌کند و حساسیت سلول‌های چشایی به‌مرور کاهش پیدا می‌کند. پس برای رسیدن به حس بهتر از طعم سس، باید مصرف آن را افزایش دهید که بسیار مضر است.


سس گوجه‌فرنگی را انتخاب کنید

مصرف متعادل سس گوجه‌فرنگی یا کچاپ یا قرمز و ترکیب‌های مشابه آن نه‌تنها مشکلی برای مصرف‌کننده ایجاد نمی‌کند، بلکه به‌علت وجود گوجه‌فرنگی که حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند لیکوپن هم هست، می‌توان به‌عنوان طعم‌دهنده‌ای نسبتا مفید، به‌طور متعادل و روزانه از آن استفاده کرد.


سس خردل کلسترول را افزایش می‌دهد

سس خردل هم مواد مغذی دارد، اما اگر آن را به میزان بالایی در رژیم غذایی‌تان بگنجانید، احتمال ابتلای شما به اضافه‌وزن، کلسترول خون، تصلب شرایین و سکته مغزی بالا می‌رود. بنابراین، بهتر است سس خردل به‌عنوان یک چاشنی و طعم‌‌دهنده، به‌هیچ‌وجه جای ثابتی در سبد خریدتان نداشته‌باشد. سس‌‌های خردل موجود در بازار معمولا تند و تیز هستند.