دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق
دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق

معرفی دستور Ping


 ping  معرفی دستور 


دستور Ping یا Packet Internet Group از ساده ترین و کاربردی ترین ابزارهای خطایابی قابل دسترس TCP/IP است.این کامند برای تست اتصال یک دستگاه یا سیستم به سیستم های دیگر و تایید فعال بودن سیستم مقصد استفاده می شود.همچنین برای بررسی برقراری ارتباط با یک host در شبکه نیز از این کامند استفاده می شود.زمانی که بین دو کامپیوتر مشکل برقراری اتصال وجود داشته باشد،استفاده از این کامند اولین قدم در پیدا کردن هرگونه خطا در این زمینه است.

با استفاده از دستور Ping می توان به اطلاعات مهمی در مورد اتصال یا عدم اتصال کلاینت به شبکه ، نام کامپیوتر یا همان Computer Name کلاینت ها، نوع سیستم عامل ، IP های ورژن 4 و ورژن 6 ، وجود Noise در شبکه ، وجود یک سیستم امنیتی مانند فایروال ، اتصال یا عدم اتصال به اینترنت و اطلاعاتی از این قبیل دست یافت.

  ping به چه صورت کار می کند

:ping از پروتکل ICMP یا Internet Control Message Protocol   } به معنای »پروتکل کنترل پیام اینترنت» است و این پروتکل اساسا در میان دستگاه هایی که به یکدیگر شبکه شده اند استفاده می شود. در نتیجه دستگاه های مذکور می توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

 متاسفانه امروزه از پروتکل ICMP برای حملات تکذیب سرور (DDoS attacks) نیز استفاده می شود.}

برای بررسی برقراری اتصال با یک host یا remote host استفاده می کند.درواقع این کامند با ارسال درخواست ( ICMP Echo Request) (request ) به مقصد،منتظر پاسخ  (reply)  (ICMP Echo Reply )می ماند و دریافت پاسخ از مقصد به معنی وجود ارتباط می باشد.   و در غیر این صورت به پیغام Time out مواجهه خواهید شد و خب با این وضعیت باید دلیل عدم ارتباط را که ممکن است ناشی از مشکلات کارت شبکه و یا لینک فیزیکی شبکه باشد را بیابید.

 در مواردی که در برقراری اتصال به اینترنت دچار مشکل هستیم باید مراحل زیر را با استفاده از دستور ping طی کنیم .طی کردن این موارد باعث می شود متوجه شویم گره کار در کدام قسمت است.

  • ابتدا برقراری اتصال سیستم خود را با شبکه از طریق ping 127.0.0.1 (Loopback) چک می کنیم.در صورتی که به درخواست ما (request ) پاسخ داده شود (reply ) پس مشکل از سیستم ما نمی باشد. (در واقع شما از رایانه خود خواسته اید تا بسته ها را از خودش به خودش ارسال کند)

 

1

 Ping  IP Address  of local  host

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pinging 127.0.0.1 with 32 bytes of data:

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

  

Ping statistics for 127.0.0.1:

    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

 


The Destination Host Unreachable Message
این پیغام بدین معنی است که مسیری به کامپیوتر مقصد پیدا نشده است. برای حل این مشکل کامپیوتر خود را وارسی کنید و ببینید آیا تنظیمات آن به درستی انجام شده است یا خیر. مطمئن شوید که default gateway درست تنظیم شده است. در زیر نمونه ای از این پیغام را مشاهده می کنید.

 



Pinging 24.67.54.233 with 32 bytes of data:

Destination host unreachable.

Destination host unreachable.

Destination host unreachable.

Destination host unreachable.

Ping statistics for 24.67.54.233:

Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

 

Request timed out  «درخواست به پایان رسیده است»
شاید این پیغام را بسیار دیده باشید. این پیغام نشاندهنده این است که کامپیوتر شما در مدت مشخص تعیین شده ای پاسخ پاکت ارسال شده را دریافت نکرده است. اگر فرض کنیم مسیرفیزیکی ارتباطی کامپیوتر ما با کامپیوتر مقصد مشکلی نداشته باشد این پیغام می تواند نشانگر این مسئله باشد که کامپیوتر مقصد به شبکه وصل نیست، خاموش بوده و یا به درستی تنظیم نشده است. همچنین این پیغام می تواند نشانگر این باشد که یکی از دستگاه های میانی درست کار نمی کند. در برخی موارد خاص این پیغام به دلیل ترافیک بسیار بالای شبکه بوجود می آید. همچنین ممکن است که عمل ping به آدرس شبکه اشتباهی صورت گرفته است یا اینکه آن کامپیوتر در شبکه صحیح وجود ندارد و باید اصلاح آدرس شبکه در آن صورت بگیرد.

در زیر نمونه ای از این پیغام را مشاهده می کنید:

 

C:>ping 169.76.54.3

Pinging 169.76.54.3 with 32 bytes of data:

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

Ping statistics for 169.76.54.3:

Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100%

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

 

The Unknown Host Message

هرگاه آدرس مقصد قابلیت تشخیص توسط کامپیوترتان را نداشته باشد این پیغام را دریافت خواهید کرد. این پیغام معمولا وقتی از آدرس مقصد اشتباه استفاده کنید اتفاق می افتد. همچنین عدم تنظیم DNS یا درست کار نکردن DNS هم امکان ایجاد این پیغام را می دهد.


C:>ping You are not allowed to view links. Register or Login to view
Unknown host You are not allowed to view links. Register or Login to view

 

در صورتی که موارد فوق را چک کردید و هنوز مشکل باقی باشد احتمال دارد مشکل Name Resolution باشید لذا باید DNS و WINSرا بررسی کنید. شما می توانید از دستورات nslookup و dig برای این منظور استفاده کنید.

 

The Expired TTL Message
The Time To Live
یا TTL مطلبی جالب برای بررسی دستور Ping است. عمل TTL از به لوپ افتادن پاکت های پینگ جلوگیری می کند. TTL هاپ ها را در مسیر خود شمارش می کند و در هر هاپ یک شماره از TTL کم می شود. وقتی که عدد TTL به صفر برسد این بدان معناست که زمان تعیین شده تمام شده و پیغام زیر نمایش داده می شود :


Reply from 24.67.180.1: TTL expired in transit

 

در صورتیکه این پیغام را دریافت کرده باشید به احتمال قوی مشکل Routing دارید. شما می توانید در TTL تغییر حاصل نمایید و برای این کار از دستور ping –i استفاده کنید

 

رفع مشکل توسط دستور Ping
اگرچه دستور ping بطور کامل مشکل را حل نمی کند و احتمال خطا در نتیجه گیری با توجه به تجربه مدیر شبکه وجود خواهد داشت اما می توان تست های مفیدی را برای تشخیص بهتر خطا با این دستور ساده انجام داد.
1-
آدرس لوپ بک کامپیوتر خود را توسط دستور ping 127.0.0.1 بررسی کنید. در صورتیکه موفقیت ping شما از سلامت TCP/IP دستگاه خود مطمئن خواهید شد. در صورتیکه نتوانید آدری لوپ بک را پینگ کنید به احتمال قوی باید TCP/IP دستگاه خود را دوباره نصب و تنظیم کنید.
2-
آدرس شبکه کارت شبکه خود را پینگ کنید در صورت موفقیت مطمئن خواهید شد که TCP/IP درست کار می کند و در غیر اینصورت مشکل در تنظیم آدرس شبکه رو کارت شبکه دارید و یا اینکه کارت شبکه شما به درستی نصب نشده است.
3-
آدرس شبکه کامپیوتر دیگر را پینگ کنید. با مشاهده پینگ موفق مطمئن خواهید شد که کامپیوتر شما در ارتباط با کامپیوترهای دیگر روی شبکه و دیدن منابع مشکلی نخواهد داشت. در غیر اینصورت ارتباط کامپیوتر شما به شبکه دارای مشکل است و باید اتصالات را بررسی کنید.
4-
پس از اطمینان از اینکه آدرس شبکه کامپیوتر شما درست کار می کند و قادر هستید کامپیوتر های دیگر در شبکه را ببینید ، حال باید ببینید آیا کامپیوتر شما کامپیوترهای خارج شبکه را نیز می تواند به راحتی ببیند یا خیر. برای این منظور باید آدرس Default Gateway را پینگ کنید.
5-
درصورتیکه که توانستید آدرس Default Gateway را در مرحله قبل پینگ کنید

در مرحله ی آخر برای بررسی برقراری ارتباط ، یک remote host (یا مثلا یک سایت مثل سایت yahoo.com ) را ping می کنیم تا برقراری ارتباط با روترهای در مسیر را چک کنیم.

همانطور که مشاهده کردید با انجام موارد بالا بررسی خوبی بر صحت ارتباط کامپیوتر خود خواهید داشت. در صورتیکه آدم خوشبینی هستید می تواند مرحله پنج را در ابتدا انجام دهید. اگر پینگ در محله پنج بدون مشکل انجام شود نشاندهنده آن است که کلیه مراحل بالا نیز به خوبی کار می کنند و در غیر اینصورت از مرحله یک بررسی خود را شروع کنید.

دستور Ping -a

چگونه با داشتن IP یک کامپیوتر، Computer Name آن را هم بدست آوریم ؟

اگر به صورت عادی یک IP را Ping کنید پاسخ Ping را  بصورت پاسخی از همان IP خواهید دید و نمی توانید Computer Name آنرا ببینید؛ ولی اگر از Ping –a استفاده کنید، Computer Name کامپیوتر مقصد را هم در پاسخ Ping خواهید دید. (در مثال زیر آی پی آدرس 46.228.47.115 را نوشتیم و نام سایت یاهو نمایش داده شد.)

Ping  46.228.47.115

Ping  –a  46.228.47.115

 

C:\Users\Hami>ping -a 46.228.47.115

 

C:\Users\Hami>ping -a 46.228.47.115

 

Pinging ir1.fp.vip.ir2.yahoo.com [46.228.47.115] with 32 bytes of data:

Reply from 46.228.47.115: bytes=32 time=133ms TTL=46

Reply from 46.228.47.115: bytes=32 time=133ms TTL=46

Reply from 46.228.47.115: bytes=32 time=133ms TTL=46

Reply from 46.228.47.115: bytes=32 time=133ms TTL=46

 

Ping statistics for 46.228.47.115:

    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 133ms, Maximum = 133ms, Average = 133ms

 


اطلاعات کامل در مورد دوربین های مدار بسته

اطلاعات کامل در مورد تجهیزات دوربین مدار بسته

اطلاعات کامل در مورد دی وی آر DVR

اطلاعات کامل در مورد شبکه

اطلاعات کامل در مورد رایانه

 

لیست مقالات دوربین مدار بسته

لیست مقالات تجهیزات مدار بسته

لیست مقالات  دستگاه ضبط و پخش

لیست مقالات شبکه

لیست مقالات رایانه


نصب: دوربین مدار بسته - دزدگیر- اعلام حریق- دفتر تهران-66735116-66732177

شرکت حامی   : www.hamicam.com


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.