دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق
دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته - دزدگیر و اعلام حریق

Dns چیست و چگونه کار میکند؟

قبل از این که سراغ تبدیل آدرس دامین یک سایت به IP آن برویم، بهتر است با نحوه این تبدیل و رابطه بین دامین و IP سایت آشنا شویم. به خاطر سپردن آدرس‌های  IP  مثلاً 78.46.19.108                       ( سایت گوگل) برای انسان کار دشواری است چون هر سایت از یک IP متفاوت استفاده می‌کند؛ یعنی دامنه بسیار گسترده‌ای از آدرس‌های IP داریم که هر یک برای سایت خاصی است.

برای حل این مشکل، سرویسی بوجود آمده است که به ما اجازه می‌دهد تا اسم‌های کاربر پسند و ساده را در دست داشته باشیم. به این اسم‌های قابل فهم دامین (domain names) می‌گویند. (مثلاً google.com برای سایت گوگل). می‌بینید که حفظ کردن چنین عبارت‌های قابل فهمی بسیار ساده تر از آدرس IPهاست. حال این که در سطوح سخت افزاری و نرم افزاری، بر خلاف انسان، ارتباطات و انتقال داده‌ها نه از طریق آدرس Domain بلکه از طریق آدرس IP سایت‌ها انجام می‌گیرد. برای مثال، در یک مرورگر، کاربر آدرس google.com را تایپ می‌کند اما خود مرورگر در سطح نرم افزاری، به آدرس IP وبسایت گوگل یعنی 78.46.19.108 متصل می‌شود. یعنی دامین سایت به آدرس IP آن تبدیل می‌شود.

این تبدیل توسط سرویسی به نام DNS  ( که یک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکه های کامپیوتری خصوصا" اینترنت است) انجام میگیرد.

 

 DNS

  مخفف ) Domain Name System - سامانه نام دامنه ) است.


درواقع سرویس DNS مثل یک دفترچه تلفن عمل کرده و آدرس IP دامنه درخواست شده را به نرم افزار برمی‌گرداند. یعنی پس از این که کاربر دامنه google.com را تایپ می‌کند، مرورگر یک درخواست به سرویس DNS ارسال می‌کند و از آن سرویس، آدرس IP دامنه را دریافت کرده و به آن سایت وصل می‌شود.

DNS  ، یک "بانک اطلاعاتی توزیع شده " است  که بر روی ماشین های متعددی مستقر می شود  )مشابه ریشه های یک درخت که از ریشه اصلی انشعاب می شوند  .( امروزه اکثر شرکت ها و موسسات دارای یک سرویس دهنده DNS کوچک در سازمان خود می باشند تا این اطمینان ایجاد گردد که کامپیوترها بدون بروز هیچگونه مشکلی ، یکدیگر را پیدا می نمایند .

Dns سرور های زیادی در شرکت های هاستینگ و سازمانها وجود دارد.این DNS سرورها  با یکدیگر در ارتباط هستند.بنابراین تنها کافی است شرکت هاستینگ شما نام دامین شما را در DNS سرور اضافه نماید تا تدریجا (در حدود 48 ساعت) با سایر DNS ها در سراسرجهان هماهنگ شود.

با تایپ URL در address bar مرورگر مراحل زیر انجام می شوند:

ابتدا مرورگر cache خود را چک می نماید تا IP متناسب با ادرس تایپ شده را بیاید در صورتی که این IP وجود داشته باشد آن را  resolve کرده و سایت را نمایش می دهد.

درصورتیکه نام دامین resolve نشود مرورگر فایل های هاست (هاست فایل، فایلی است که در کامپیوتر شما موجود است و مانند یک mini DNS server عمل میکند.) و رکورهای DNS را چک می کند.

(وقتی شما یکبار به یک سایت وارد می شوید، کامپیوتر تان پاسخ های DNS را برای مدت زمان مشخصی ذخیره می کند بعنوان مثال در باره گوگل، وقتی شما مجددا بخواهید وارد سایت آن شوید دیگر هیچ درخواستی به DNS از طرف سیستم شما داده نمی شود، در واقع این یک روش برای بالابردن سرعت اتصال است که با صرفه جویی در فرستادن درخواست مجدد به DNS اتفاق می افتد.)

اگر رکوردی در فایل هاست نباشد مرورگر به دنبال DNS سرور پیش فرض  می رود و درصورتیکه مدخلی برای نام دامین وجود داشته باشد سایت مربوطه را نمایش می دهد.

(سرورهای DNS ای که استفاده می کنید توسط توسعه دهنده سرویس اینترنت تان (ISP) ایجاد می شود.)

 حا ل اگر DNS server رکوردی برای دامین نداشته باشد مرورگر به دنبال  سرور در سایر نقاط دنیا می گردد و این کار از طریق ساختار سلسله مراتبی انجام می شود.

اگر مرورگر نتوانست هیچ DNS سروری را پیدا کند نام دامین resolve نخواهد شد و خطای مربوطه به کاربر نمایش داده می شود.

نگرانی های امنیتی

بعضی ویروس ها و همچنین دیگر برنامه های مخرب، سرویس دهنده DNS تان را با یک سرویس دهنده DNS که توسط برخی  سازمان های مخرب یا کلاهبردار ایجاد شده است، عوض می کنند. این سرورهای مخرب می توانند کاری کنند تا وب سایت های مشهور مانند گوگل، یاهوو… به آدرس های آی پی متفاوت اشاره کنند، که ممکن است توسط کلاهبردارها راه اندازی شده باشند. برای مثال زمانی که شما به facebook.com متصل می شوید در صورتیکه درخواست به DNS مربوط به ISP خودتان برود در این صورت آدرس IP واقعی فیس بوک را بر می گرداند اما درصورتی که کامپیوتر یا شبکه تان قربانی DNSهای مخرب شده باشد در اینصورت با یک آدرسIP متفاوت مواجه خواهید شد. در این حالت نیز شما در آدرس بار مرورگر خود facebook.com را خواهید دید ولی ممکن است شما در صفحه واقعی فیس بوک نباشید چرا که سرور DNS مخرب شمارا به یک آدرس IP دیگر ارجاء داده است.

 

برای جلوگیری از این مساله از آنتی ویروس استفاده کنید. همچنین باید به ارورهایی که در وب سایت های رمزگزاری شده(HTTPS) نیز توجه کنید به عنوان مثال اگر به وب سایت بانک خود مراجعه و با پیام “گواهی نامعتبر”(Invalid Certificate) مواجه شدید این می تواند یک نشانه برای شما باشد و به شما اخطار می دهد که از یک DNS مخرب استفاده می کنید. در این صورت شما با خطر مواجهید چرا که در صورتی که توجه نکرده و اطلاعات خود را وارد کنید کلاهبرداران می توانند اطلاعات تان را بدزدند.


اطلاعات کامل در مورد دوربین های مدار بسته

اطلاعات کامل در مورد تجهیزات دوربین مدار بسته

اطلاعات کامل در مورد دی وی آر DVR

اطلاعات کامل در مورد شبکه

اطلاعات کامل در مورد رایانه

 

لیست مقالات دوربین مدار بسته

لیست مقالات تجهیزات مدار بسته

لیست مقالات  دستگاه ضبط و پخش

لیست مقالات شبکه

لیست مقالات رایانه


نصب: دوربین مدار بسته - دزدگیر- اعلام حریق- دفتر تهران-66735116-66732177

شرکت حامی   : www.hamicam.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.