چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود. این گیاه و محصولات آن در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود.
دم
کرده ی چای ترش کاهش دهنده ی فشار خون، خنک کننده ی بدن، رقیق و تصفیه
کننده ی خون، کنترل کننده ی کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و
همچنین آرام بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن می شود، چای ترش خود
یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
طریقه ی مصرف چای ترش
افرادی
که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می توانند یک تا دو نوبت از
چای روزانه ی خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از
گل برگ های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش بر روی آن
بریزند و سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل
کنید.
دیابتی ها چای ترش بخورند
چای قرمز یا چای ترش در نقاط
مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود. این گیاه و محصولات آن در
ایران به نام های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود.
یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین
جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند از دانه های این گیاه به
عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود و دانه های آن
غنی از چربی و پروتئین است.
دم کرده ی برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است.
از پودر آسیاب شده ی کاسبرگ آن می توان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد.
چای ترش در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری وجود دارد و معمولا در شرایط آفتابی خشک می شود.
مطالب خواندنی
روشهای دستیابی به موفقیت